Video’s

Op deze pagina tref je een aantal video's aan met interessante informatie over het praktijkexamen, het theorie-examen, het faalangstexamen en de tussentijdse toets. Zo ga je goed voorbereid het examen in! Een goede voorbereiding is het halve werk.
Bekijk hier hoe het werkt tijdens het praktijkexamen auto van het CBR.
Bekijk hier hoe het werkt bij de theorie-examen ‘nieuwe stijl’ van het CBR. Op http://mijn.cbr.nl kun je zelf je theorie reserveren en betalen.
In deze film zie je hoe het faalangstexamen verloopt. Het faalangstexamen is niet makkelijker dan een gewoon rijexamen, maar er is meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen. Daarom is het heel geschikt als je (te) veel spanning voelt bij je examen.
In deze video van het CBR zie je hoe een tussentijdse toets verloopt. Met zo’n toets kun je alvast wennen aan de examensituatie. Bovendien krijg je tips van de examinator voor de rest van je rijopleiding. Als jij ook in aanmerking wil komen voor een tussentijdse toets kun je dat aangeven aan jouw rij-instructeur Peter Boogert.
HOE WILT U ONS BEREIKEN?